NYC <3


IMORGON!! 

image14


miss me or die! 



trötttjej85


jag är så sjuuukt trött efter att ha jobbat hela långa dagen. efter jag slutat gick jag med tifa till ett café som jag tror hette svart kaffe. där käkade vi lite grillade mackor - gott :D sen fick vi för oss att permanenta tifas hår och gick tillbaka till mitt jobb. efter mycket slit och kämpande så blev resultatet typ ingenting haha. hennes hår är verkligen retarded (sorry tifa ;D) men men, vi får väl se hur länge det här håller nu då hihi. hade tänkt att visa en fin bild på tjusiga tjejen i permanentspolar, men hon var en fjant och vägrade ;*


imorgon är sista dagen innan jag drar WOHO! börjar tidigt igen (bubu) men har bara en kund 9 och en 11, så jag drar säkert hem efter det och städar och packar + lite annat fix som kan vara bra! 

nu ska jag krypa ner under täcket och ha det bra!


image13<-----på djungeltrumman fanns en bild från hootchy på några snyggingar <3

cherry kicks



då överlevde man den här dagen också då! jag och sophie sov ganska länge och sedan har vi legat och degat i min soffa och tittat på tv heeeela dagen. kanal 5 is the shizz!

image12
Vi kollade på allvar på ALLA program från 14.30 till typ nu när sophie gick hem. 
vi gjorde ett litet undantag dock och masade oss iväg till mitt jobb för att hämta lite grejer sedan igår, hann med en snabb mat- och godisjakt. det fanns en ny smak på ben&jerry's (som jag är typ addicted av) som vi absolut var tvungna att testa - ingen bra idé! äckligare glass får man nog leta efter >< yääck!! den smakade verkligen smutsiga gamla strumpor (eller ungefär som i mitt skoskåp haha)

image11<-------- don't try this at home!

ska lägga upp lite pics från gårdagen när tifa behagar lägga upp dem på sin BDB så att jag kan stjäla dem sen hihi. jag är nämligen way too lazy för att ta egna kort. fast det ska det bli ändring på när jag införskaffat mig min nya snygga kamera jag har planerat att köpa! 

NU: BEDTIME



suga mama


imorgon äre hoootchan! nu börjar jag bli mer pepp, jag har tillverkat en asful liten huvudbonad av frukter som jag ska ha på mig. HAHA ugly deluxe, men roooligt!

egentligen så borde jag sova nu, men min hy var precis med om värsta total pleasure -upplevelsen, den hoppade och skuttade av glädje så jag var bara tvungen att skriva ett ord om denna underbara produkt! jag fick en test av lena på mitt jobb för ett par veckor sen, men med tanke på att jag haft en miljon tester så har jag inte provat den förrän nu. 

image9här är godbiten!


det är någon slags deluxe-kräm som ska fixa skadad hud (tror jag). den var så fullkomligt fantastisk att ta på så jag ville lägga på den direkt igen bara för att den var så gosig haha. det kändes verkligen som silke, och nu vill jag bara klappa mig själv på kinden för att den är så mjuk och len, åh jag är så töntig :D


nu ska jag iaf sova, och det länge och djupt så att jag är utvilad tills imon. måste nämligen jobba lite imorgon med så det blir inte bara fest :/


(**,)




funny games

idag har jag varit världens lataste tjej. jag började dagen med min första kund, som helt oväntat var min kusin som jag typ inte har träffat på över ett år, och innan dess så sågs vi nog när jag var typ 12 haha. fun!
sen åkte jag iväg med eva och handlade för över 2000 på linette - sämsta jag! 
jag hittade ungefär en miljon saker som jag behövde och inte behövde, typ lite färg, permanentkräm, nät och nålar, handskar och lite annat fun stuff! och imorgon ska jag göra en efterbeställning, fast med med saker åt tifa faktiskt. 
jag har blivit convinced att jag ska permanenta henne så att hennes spikraka hår går lättare att fixa sådär burkleskigt som hon föredrar det! permanent är helt plötsligt min nya grej liksom haha. 

nu har vi varit på världens otäckaste film - funny games. de där killarna vill man inte känna alltså! >.<

image8 <---- intesnällkillemedotäckaögon.nu


nu är klockan typ... TOLV! och om sisådär nio timmar kommer mina päron instövlandes så nu måste jag städa hela natten lucky lucky me <3

btw så har jag vaxat mina ben nu, och de ser ut som prickiga korvar. bikinilinjen ska vi inte ens prata om, här snackar vi riktiga köttsår (om du var intresserad alltså :D) i'm so hot right now! 


STÄÄÄÄÄDA!






^^


kryss i taket, marina har satt in semesterersättningen en hel dag innan den 25e! och inte nog med det, den kom in på kontot och inte i ett skumt kuvert på posten! hon har verkligen överträffat sig själv den här gången haha...

snart kommer eva och hämtar mig så drar vi till linette, jag måste handla massa saker innan jag åker. sen tillbaka till jobbet och förhoppningsvis en full lista (haha) och sen sk jag hem och powerdejta Tifa. vi ska prova ut kläder tills på lördag, som vanligt måste jag låna ihop en outfit för att jag inte har egna fina kläder och jag vill inte köpa grejer innan NY. Hon skulle städa och greja också så jag ska passa på att leka vaxa benen-leken under tiden.
aaaj!


men nu, utflykt!

15 min. of fame


http://metro.se/se/article/2008/04/22/20/0928-45/index.xml

Hon den där Christina Högberg är en riktigt frän tjej, jag tror jag ska bli kompizz med henne <3





forever yours


jag är ganska lätt att muta med saker. ge min fina presenter och du har mig! idag på kursen så fick jag en foundation, en kabuki-borste och en mascara. PRECIS vad jag behövde! jag blev lätt glad tjej! annars var det mest blablablablaa men lite roligt att lära sig i.d-baserna och vad man har alla de där sakerna till. om det inte vore för min plötsliga åldersångest så hade jag aldrig övergivit mitt kanebo <3 tror inte att jag kommer lägga det på hyllan helt, det som räddat mig i så många år! 

de på id säger ju att man kan sova i sminket utan danger så bara för det ska jag ta en power nap innan jag drar tillbaka till worket!

zZzzzZzzz.....

please, put baby in the corner!


jag skojar inte, mina grannbarn är det värsta jag har varit med om. varje morgon halv nio så har de skrik-SM i korridoren, och jag tror att det är ungefär tusen tävlande. VARFÖR öppnar föräldrarna dörren en halvtimme innan de ska gå så att de väcker hela huset? (ja jag vet att det förmodligen bara är jag som fortfarande sover då) 
>.< DELUXE! 

att jag är uppe så tidigt idag är för att jag ska på I.D-kurs med jobbet, kan bli ganska kul. jag är helt inne på mineralsmink nu, fast det lär bli jane iredale som hamnar i min shoppingkasse istället. 

nu ska jag fortsätta med min nya hobby tio minuter innan jag drar, enjoy: http://www.kaninkul.com/games/1956/Bloons.html

<3

nattfjäril


Just när jag bestämt mig för att jag verkligen inte orkade följa med till mustaschmannens inflyttningsfest och ligga hemma och dega istället så tvingade Tifa mig att skärpa till mig lite. så jag sprayade på mig lite eeze över min trasiga kropp, hävde lite host- och astmamedicin och låtsades som att jag inte alls var döende. 

och det blev faktiskt ganska trevligt och när jag väl kom ut så var jag inte riktigt så sjuk som jag trodde, henrik bjöd på fläktvisning (spexigt värre!), snittar och massa champagne (jag blev ganska imponerad, för på mina kalas existerar bara mousserande vin istället för expensive shit). jag och tifa fick till och med provligga det snygga badkaret med lejonfötter, inte illa! 
och hans mamma var typ världens sötaste som sprang och plockade hela tiden, och vi fick bästa kommentaren när vi kom; "vad fina ni är, ska ni gå på fest?" GÖLLIGT! :D

nu är jag iaf hemma och ska sova i skaplig tid. imorgon blir det sovmorgon deluxe, jag längtar redan!!!

sweet dreams

tills spriten skiljer oss åt


nu har jag vaknat upp ur min koma, och jag lovar, det är inte roligt!
jag upptäckte att mina finaste nyaste bästaste skor är bortsupna, hela min bugdet för helgen är likaså.
men som tifa sa, jag vaknade iaf hemma och inte i ett garage nånstans (nej jag har aldrig gjort det tidigare heller) och har kvar både kontokort, körkort och mobil. man får väl vara glad för det lilla.


image7 <----- I miss you already my precious <3




nu ska jag hoppa från en bro. 


if i wake up tomorrow



åh jag har blivit alldeles för gammal för att festa två dagar i rad. min kropp skriker att jag ska stanna hemma ikväll men det kan den glömma :D jag har dessutom råkat hosta ihjäl mig igen så nu är det tio alvedon som gäller!

nu ska jag gå till konsum och handla mat så att jag orkar vara lite människa igen, jag skrev bara lite här för att sophie klagar på att jag är sämst som aldrig skriver haha. 


tydligen så tog hv71 sm-guld haha, jag kunde inte bry mig mindre :DD

nu mat!

när folke blir stor ska han bli full.


i morse när jag vaknade så var jag på världens bästa humör (jag var inte ens bakis efter igår) och det var sol och fint väder och allt. sen har allt bara gått utför och nu är jag jättedeppig helt plötsligt. det gör ju inte saken bättre att jag ligger sjukt illa till gällande min ekonomi den här månaden >.< 

fast några saker idag har fått mig att bli gladtjej85, exempelvis att världens snällaste Ann gav mig fem nagellack gratis! sen fick jag köpa den största flaskan med ansiktsvatten från decleor av jeanette för bara typ 300 spänn, fatta värsta kapet! det hade blivit nåt fel med en beställning så hon hade en över. den kommer lätt att räcka i ett helt år! :D 
det bästa var att mitt ansiktsvatten tog slut i morse så det kunde inte ha varit bättre timing! 

nu fryser jag ihjäl för det är iskallt ute och jag har varit ute och gått en lång promenad över hela söder med sophie. 
så nu är det en låååång dusch som gäller, sen ska jag sova!

åh ibland bara älskar jag internet:

(Rum) Läste på aftonbladets första sida nyss "De har förföljts av stalkers" så finns det med en bild på Anna Book, vem fan vill stalka henne?
(@m3rra) viktväktarna

:D


cry me a river


skoja att den här dagen har varit JOBBIG!! inte jobbig jobbig, utan helt fruktansvärd! eller mest för att jag skulle klippa danne och föna de där vågorna, i hate! jag klippte och klippte och klippte och klippte.... håret tar aldrig slut. sen kom eva som är herrfrisören deluxe och skulle kolla och jag fick typ inte godkänt på något! haha! 
jag är glad att jag har lite proffshjälp för jag förstår mig verkligen inte på den där "frisyren". 
jag lovar, efter det här provet ska jag ALDRIG mer klippa en klassisk herr (hm, finns det ens någon som vill ha den frisyren?) danne är iaf en tapper soldat som låter mig plåga honom och bränna sönder hårbotten emellanåt. :D 

jag har hittat en tavla som skulle passa perfekt i mitt sovrum och jag bara måste ha den!
är den inte delicious så säg? <3

image6
tänk att ha den ovanför fotändan och titta på innan man somnar! så, någon som vet vart man kan få tag på en sådan dyrgrip utan att betala multum? (jag hittade den för 1400:- och jag är fattigtjej.nu så jag tycker att det är alldeles för dyrt haha) typ 500 spänn är jag väl villig att slänga ut ;P fast hittar jag den inte i NY för en billig penning så måste jag nog överväga att inhandla ändå, för det var liksom kärlek vid första ögonkastet!

den här veckan är det fullt framöver. imorgon fyller david år (grattis david!) och då ska det firas på engelen. på onsdag kommer mina girlfriendos hit, torsdag ska jag färga tifas hår efter jobbet, fredag är det karaokefest och på lördag har henrik inflyttningsfest. jag blir trött bara jag tänker på det.

bäst att jag hoppar ner i sängen redan nu så att jag hinner få min skönhetssömn (inte för att jag lär behöva någon sådan nu när jag har påbörjat inhandlandet av alla fina krämer som ska hålla mig evigt ung, haha) 









l'amour toujours


dagens duktighetsdiplom går verkligen till mig själv! jag har ägnat större delen av dagen (den andra delen sov jag bort i morse) åt att städa & tvätta. jag har till och med torkat golven och shit, måste säga att jag år mäkta stolt över mig själv!

nu ska jag titta på mitt nya favvo-program, en callgirls dagbok!

<3

whatever you want


filmen igår var faktiskt riktigt bra när man fick se den på riktigt :D
fast vi missade början (man måste ju alltid missa något) för vi råkade jobba lite för sent. så därför blev det varken vin eller popcorn :/ men det kändes ju lite trevligt att vara kulturell för en gångs skull iaf!

  <----- i like!

idag ska jag vara duktig tjej och inte festa, utan ägna kvällen åt något så spexigt som storstädning! det ser ut som ett litet krig hemma och på onsdag får jag fint folk på besök, så då måste det vara på topp här i stugan! 
om jag har riktigt tur så kanske jag kan få en tvättid också, det vore verkligen på sin plats...
vi får väl se hur mycket jag orkar när jag kommer hem från jåbet. 

jag hade tänkt att inte gå på nästa hootchy, men nu blir det väl så iaf, dags att fixa outfit!

image5






min syster & jag


...var på värsta mysiga crepes-stället igår (jag tror det hette a la crepe). det var typ världens godaste mat och trevligaste personalen. sjukt värt!! :D
jag blev lite rund under hälen efter bara ett glas vin haha, otypiskt ^^. så inatt har jag sovit som en prinsessa fram tills sju då jag vaknade av min alltid så underbara hosta. 

nu ska jag snart iväg till jobbet, kommer ha lite mysigt idag för jag ska luncha med sophie my darling, sen ikväll ska jag och tifa på sweeny todd. är någon slags gratisfilmsak vid telefonplan. 
jag såg iofs den filmen med sophie för bara en vecka sedan, men den var översatt i thailand så texten och filmen berättade helt olika saker, man blev lite smått förvirrad så det ska bli nice att se den igen! haha

jaja nu ska jag göra lite nytta och spela lite bubble shooter, eller nej jag menar föna håret och gå till jobbet! ^^

bbfn!




sugar, you're going down


hahahahaha. ÅH jag kan inte sluta skratta. min fd chef (på holland hair, gå aldrig dit!!) har äntligen, tre veckor för sent, betalat ut min lön. men inte på kontot som normala människor gör, nej nej, utan hon skickar pengarna i ett kuvert på posten utan kvitto eller något (är det en ny trend med att betala ut lön svart från det stället eller?) och hon har dessutom gett mig fel lön. det roligaste är att hon har ljugit ihop massa historier och sagt olika belopp hela tiden, förra veckan var det liksom 0kr. 
men men, man får väl vara glad för det lilla ^^

idag har jag fått min utväxt blekt, och nu kliar det deluxe i min hårbotten, isch isch. tur att man inte behöver fixa oftare än en gång i månaden, annars hade min hårbotten gråtit blod vid det här laget. är lite besviken på de nya infärgningarna dock, inget nytt under solen där inte!!


nu ska jag ta min astmamedicin och stänga de blå! sweet dreams <3



blablabla


sämsta hostan har satt igång ordentligt, jag förstår inte varför den alltid ska hålla på precis när jag ska sova!? det känns inte helt okej faktiskt. får väl dra i mig lite mer av sophies astmamedicin som hon så snällt har lånat ut till mig. imorgon ska jag ringa till läkaren (som aldrig har normala telefontider) och se till att få min egen utskriven. hon har nämligen bestämt sig för att jag har astma, vilket jag är helt övertygad om att jag inte har. 

men det här är iaf min nya bästis den här veckan:
image1
tillsammans med ett astråkigt spel måste jag tillägga haha, jag har blivit besatt. vilket det är tänker jag inte berätta för det är så löjligt att det är pinsamt, till och med värre än quadra pop haha. 



nu: sängsängsovasovasängsäng!!!




one more time...

Jag ger det här ett försök till, så får vi se hur lång tid det tar innan jag tröttnar ^^. just nu så är jag så uttråkad så att vad som helst funkar haha. idag har jag jobbat lång dag, och jag förstår inte varför jag är så trött för jag har inte haft något att göra alls >.< jag är nog fortfarande jetlaggad efter sommartiden ;p

helena har iaf fixat mina naglar idag så nu älskar jag mina händer och vill titta på dem hela tiden haha, tur att man inte är ego. och imorgon ska susanne bleka min utväxt och så ska vi testa mina nya infärgningar, i'm so exited! 
har inte hunnit prova någon av dem än (är det inte typiskt att man bara får mörkhåriga kunder när man vill göra platinablont?) så det blir alltså jag själv som får bli försökskanin :D

NU ÄR DET BARA TRE VECKOR KVAR!!! new york, new york, new york!
jag har skrivit en lång lista på saker jag ska inhandla, typ redkensaker, i.d-smink, o.p.i-nagellack, ipod, ny kamera + tusen miljoner kläder förstås! 

:D:DD

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0