housewife


yeess jag har lyckats lura hit sophie-propp så nu ska jag leka med henne hela kvällen och tvinga henne att äta ben&jerry's glass :D nu ska jag laga mig lite mat så att jag orkar hålla glasspaketet uppe bara!




hemma bäst.


swebus är ingen hit alltså. men resan hem gick ganska bra ändå, fick leka lite med datorn och hann nästan se klart kill bill 2, resterande tid gick till att umgås med min nya ipod-kompis. den är världens bästa om man jämför med min gamla som mest ligger i skåpet och skäms. batteritiden är lovley och man kan sysselsätta sig med massa töntiga spel som den hittar på alldeles själv. han är mycket värd tycker jag! 

är huuungrig nu och ska väl leta lite i skåpen efter något ätbart!




home sweet home


blablabla. nu är det snart redan dags att åka hem till kära sthlm. har fått ganska mycket uträttat här hemma ändå, hittat skor, köpt klänning + tröjor, kört manuellt växlad bil (för första gången sedan de sålde min mazda, long time ago!) 
gjort slingor på anna, klippt pappa, snackat skit med mamma, ätit tårta, sett en film, spelat memory, kastat gris, spelat kort, påbörjat en dietbok... ja massa saker faktiskt!

ska bli lite skönt att komma tillbaka hem till min lägenhet och mina saker ändå. enda jobbiga är att jag måste åka swebushelvetet hur länge som helst. den glada nyheten är att jag fått en ny handsfree så jag kan terrorisera på hög nivå - me like!

imorgon ska jag träffa beztiz-sannan och se hennes nya lägenhet och ge henne en inflyttningspresent. det blir bra!




bye


vilken dag. tur att den snart är över! 
imorgon åker jag till jönköping bäst bäst bäst. jag har massa hemlängtan faktiskt så det ska bli helt underbart. 




23.19





ska man ligga uppe och läsa till klockan blir alldeles för mycket och vara helt död imorgon, eller vara duktig tjej och försöka sova men ändå vara helt död imorgon? 





oh come on all ye faithful!


någon som har numret till en exorcist? jag skulle behöva anlita en för att driva ut chokladmuffinssmetsdemonen ur mig innan jag blir helt tokig. och när den ändå är här så kanske den skulle kunna driva ut stökighetsdemonen och lathetsdemonen också, that would surely be something!

nu ska jag vara duktig och läsa lite. inte boken som jag har fått i läxa av ingern, för det tycker jag är överkurs, utan en som jag lånat av eva idag. macka får det bli ocksåå!








just say yes.


okej nu har jag legat i min säng och kollat på SATC utan uppehåll sedan 10 i morse, det är 13 timmar och nästan två säsonger. jag borde verkligen skaffa mig ett liv! nu är klockan 11 så jag borde somna så att jag får min skönhetssömn. it's gonna be needed för jag är verkligen nere i en utseendesvacka - dålig hy, 150kg + och inkommande krupp. me don't like. 
dessutom ser min lägenhet ut som en krigszon och jag orkar inte städa som vanligt, glödlampan i taket är trasig och jag når inte upp för att byta, ingen mat hemma och hungrig som en varg. jag önskar mig en egen slav i julklapp i år, det vore min bästa present ever!!!




plus one is the lonliest number.


min hjärna har varit obcessed de senaste två timmarna och jag tänker inte ge den var den vill ha. nämligen en stor skål med kaksmet <3 för att försöka få mig att tänka på annat så har jag sett två tusen avsnitt av SATC + ätit upp två påsar tuggummi -it didn't help bububu. varför kan man inte bara hata kakor och godis och sån skit???





model or mortal?

kvällen är....suddig. :P 
blä blä blä. 
jag hoppas att jag var duktig och uppförde mig och det tror jag nästan att jag gjorde också. ändå bakisångest - me don't like :/ ska se lite SATC och vänta på bättre tider.

i saw you everywhere but you were nowhere


hej ont i fötterna. hemma från hootchy, lagom askalas och rund under hälen. var inte det bästa hootchy men helt okej ändå. nu är jag sååå hungrig men fick inte min big mac som jag ville bubu. får äta resterna av min falafel som jag tryckte innan förfesten. alltså sprit är inga bra saker, orka bli såhär liksom. hade jag träffat mig själv nu så hade jag slagit mig själv riktigt hårt haha. jobbigtjej.com. nu ska jag sova och det riktigt läääänge!!!!!




<3

god damn you


haha humor: http://www.argalappen.se/imgs/lappar/0807/klamydia%20trapphus%20flamman%20Linkoping%20-%20Lina.jpg



ooh la la.


idag slår jag nog alla rekord för en som aldrig brukar äta frukost. jag har kokat mig HAVREGRYNSGRÖT mm inte gott nånstans :/ men duktig som jag är så har jag ätit en hel skål och jag kommer att vara hälsan själv snart, det känner jag!

tio ska jag vara hos victor och jag längtar såå mycket. jag skulle lätt kunna gå till honom varje dag och bli knäckt och masserad, me like <3

g2g




woahm


den här dagen har varit sjukt lång och tråkig. alla mina inbokade kunder avbokade pga sjukdom och det slutade med att jag hade en enda drop in-klippning. sjukt ovärt. så i brist på annat så tog lena hår i örat på mig. eftersom jag är allergibarn #1 så tog jag i mitt gamla hål i den där broskknölen som jag faktiskt aldrig hade några problem med. så vi får se om det här går bra eller om örat trillar av ^^
jag var i vilket fall som helst ganska duktig, jag varken dog eller svimmade *GULDSTJÄRNA I BOKEN*

sen drog vi till ikea och jag handlade mest massa förvaringssaker till jobbet och hem, men också lite snygga glas och koppar. ett glas lyckades gå sönder redan när jag kom hem, men det får jag väl leva med, jag är en van glaskrossare.



nuuuu ska jag köpa hootchybiljetter till mig och sophie! 





Faster, Pussy Cat! Kill! Kill!


jag är så sämst haha, jag tog deluxe sovmorgon idag också och sov till typ halv tolv. men man får ju passa på när man kan!! har inte haft ordentlig sovmorgon på evigheter känns det som.

peppat!!!


Hootchy Kootchy Club är tillbaka med en ny spännande säsong! Vi startar starkt med ett tema i 60-talets tecken - tuffa bilar och ännu tuffare brudar. Det här blir ingen fest för sockersöta lama damer utan en sammankomst för alla super vixens from hell (brudar från helvetet). Är du en tower famme? Eller en beundrare av Russ Meyers kultrullar ”Faster, Pussy Cat! Kill! Kill!” och ”Valley of the dolls”? För dig kommer denna kväll att bli oförglömligt het.

Regissören Quentin Tarantino är en stor beundrare av Russ Meyer, hans nästa film kommer att vara en remake av hans ”Faster, Pussy Cat! Kill! Kill!” 

Filmens huvudkaraktär är den storbystade lesbiska Varla som ingen man rår på. Ser du inte upp så stjäl hon både din bil och din flickvän med hull och hår. Denna Hootchy Kootchy kväll kommer till Varlas ära att förvandlas till ett ökenlandskap av livsfarliga go go dansare som älskar att slåss.

Be Prepared or Die..







loser.


älska sovmorgon! igår kollade jag igenom första skivan av satc s.3, sen somnade jag tiiidigt. så nu är man ordentligt utvilad och som i ett trollslag försvann min otäcka hy som jag har dragits med senaste dagarna. ida <3 sova!





dödtjej85 repris


ännu en låååång dag är överstökad. var hos doktor peter martin i morse och fick blåsa i en konstig apparat bland annat och som jag VISSTE så har jag inte astma, SCORE till mig!!!!!! asnöjd är jag för att jag hade rätt mot de andra inkompetenta läkarna. :D däremot så har jag känsliga slemhinnor vilket gör att jag lätt får infektioner och sådant, varav mina eksem och min låtsasastma. 

tifa, vilken dag ska vi leka?






dödtjej85


idag har jag haft ett såntdär 11-timmarspass igen, skoja att min hjärna är som geléhallon nu. imorgon lär det bli likadant, börjar iofs inte förrän 12 men ska till sophiahemmet och sådant innan för att kolla upp mina händer och mina lungor.
ska nog fixa mat, sen bara lägga mig i sängen och kolla på lite fller satc-avsnitt <3

helgen var förresten fab!




saturday


yey, ikväll är det feezt. min partner in crime sen högstadiet/gymnasietiden är här och hälsar på, väldigt kul med tanke på att vi inte har setts på flera år!

vi var ute en sväng igår också, på WC som jag inte har besökt sedan ombyggnaden, och måset säga att stället riktigt shapat upp sig ordentligt! drack massa goda strawberry daquiris nomnomnom!

nu ska jag väl duscha och sånt så att jag ser lite anständig ut till kvällen!

<3

oh my darlings


jag tänker inte ens säga något om mötet i morse, men jag är inte på mitt bästa humör nu efteråt. 
dessutom har jag spenderat 12 timmar på salongen idag och mitt huvud värker och benen är som spaghetti. måste plocka undan lite här hemma också innan jag lägger mig, för jag får kanske besök i helgen och då måste jag ju visa mig från min bästa sida haha. 

IMORGON KOMMER SOFIFIÄLSKLING ÄNTLIGEN HEM! ONE WEEK WITHOUT MY DARLING! 
och tifa <3<3<3  är också hemma igen wöwöwö, jag kommer ha ett liv med kompisar igen! :D

kom precis på att det är inger-dag imorgon, det är det sista jag orkar just nu faktiskt. jag behöver hundra timmars sömn efter den här dagen ><



 

frukostklubben


seeeeg!! usch jag är inte alls van vid att gå upp den här omänskliga tiden på dygnet. man får verkligen hoppas att vi får god frukost på det här mötet, så att det är lite värt!! 

kroppen känns helt seg efter yogan igår, men på ett bra sätt. . yoga är nog en bra träningsform också med tanke på min svettpanik, för man blev inte sådär äckligt svettig så att man inte kunde koncentrera sig. kändes att man kom in i det där andings flowet också, jag har nog aldrig andats såhär mycket! 

nu börjar jag bli hungrig!








duktiga tjejen


då var det bokat och klart! 7-10 november åker jag till köpenhamn och går på herr-kurs! alltså kurs i maskinklipp/trendklipp herr osv, inte att hitta en herre eller bli en :P det ska bli roligt faktiskt, har känt att det finns mycket man vill lära sig om männen och deras frisyrer haha. jag blir ca 6000:-  fattigare men är ändå ganska nöd över att jag lyckats hitta flyg t.o.r + hotell 3 nätter för mindre än kursavgiften, jag är en riktig klippa! 

har varit på yoga nu precis och är såå trött så jag har inte orkat resa mig ur soffan än. borde sova snart så att jag är pigg imorgon. vi ska nämligen ha salongsmöte 8.30 och det lär bli en hel del att prata om.


sweet dreams <3

tonite tonite.


usch, det blir inte sovmorgon i morgon heller då. jag ska äta frukost med några på jobbet och sen ut på lite hemligheter, så jag måste vara snygg också. (nej tifa, jag ska inte ligga haha) let's hope for the best! 

är ganska trött nu så ska nog sova för att få riktigt många timmars skönhetssömn. måste tvätta håret och sådant imorgon med. idag var jag ofräsch och hade rester av massageoljan sen victors behandling igår ^^ mysiga tjejen, men whatevah liksom, orka tvätta håret varje dag! 



det var den här bilden som vann årets avant garde, måste säga att jag gillar den! det gör iofs mycket att den är i lila, en av mina favoritfärger och bara för att vara partisk så hejade jag egentligen på jannes bidrag!


Årets Avant Garde:
Maria Oldenstedt, Color
Foto: Teodor Möller

nu saknar jag att hålla på med visningen och sånt, att få göra konstiga roliga frisyrer och bygga och experimentera! det har man ju inte tid med nu direkt! dessutom så har man ingen hjälp av sina bästa lärare när man får psykbryt och vill mörda frisyren haha.



don't you wish.


just nu är jag vääldrigt irriterad på saker och ting här i livet. man kan ju gissa tre ggr vad det handlar om :P

1 jobbet
X jobbet
2 jobbet

den som gissar rätt ska få ett fint pris av mig. 

orkade inte få håret färgat idag heller, så det bor fortfarande en råtta i huvudet på mig :/
orkar inte heller göra min bokföring för augusti idag heller :/
orkar inte heller fixa kvällsmat :/

det är helt enkelt jobbigt att vara mig idag. don't be jealous :/

so over food!


nu har jag ätit hundra blåbärsmuffins till och resultatet är att jag gick upp ytterligare fyra ton. vilken självdisciplin man har alltså. nu ska jag börja på allvar att skärpa till mig för snart ser jag ut som en sumobrottare.
men så blir det på någotvis alltid när jag vill gå ner i vikt, jag går upp dubbelt så mycket istället :P
men från och med NU så är det diet deluxe som gäller! no more sweets!



i'm gonna miss youu!!!




And you'll find that I'm not even attractive at all
So I make myself pretty with make-up and a wig





it's britney beyotch!


det här gör mig lite glad faktiskt
snyggaste brit-brit är tillbaka <3




good bye psycho!




huvudvärk?


woah. har precis kommer hem efter att ha blivit plågad en timme av vår naprapat victor. nu är jag en helt ny människa, känner mig lite som gummimannen ;D ibland undrar jag om jag är lite av en martyr som tycker att det är skönt när det gör sådär ont haha.

i övrigt så är allt lugnt på jobbet, vart håller allt folk hus? vill ingen bli fin såhär till hösten? jag ska eventuellt färga mitt hår imorgon för min utväxt är helt bedrövlig. man är inget gott föredöme direkt :P det har helt enkelt inte blivit av för jag har dragit mig för det. är inte alls sugen på att ha färg i hårbotten och kallt och kletigt. usdh, jag gillar inte att gå till frisören! haha
ska boka in mig på ansiktsbehandling hos lena nu i veckan, det ska däremot bli mer än trevligt! (ibland är mitt jobb så lyxigt att jag blir avundsjuk på mig själv)


nu blire kvällsmat!! mums



draw me like one of your french girls.


nu har jag äntligen bestämt mig för mitt domännamn, vad det blev tänker jag inte berätta än haha. 
24 timmar tar det innan allt är klart med registreringen sen är det bara att börja. känns skönt att ha kommit en bit iaf!
kommer skaffa mig en "jobb-blogg" också så nu får jag nästan börja jobba halvtid för att hinna med mitt internetliv haha.

jag vill verkligen lära mig att teckna, jag anmälde mig ju aldrig till den där kursen, dumma dumma mig! 
hittar så sjukt mycket fina illustrationer som jag önskar att det var jag som hade gjort. 
jag ska köpa ett stort papper och tvinga sophie att måla en sån fin tavla åt mig att hänga i sovrummet. hon kan nämligen sånt, duktiga tjejen! (bra sophie, nu vet du att så fort du kommer hem från kretan så sätter jag dig arbete :))






soppatorsk


nomnomnom, nu har jag tryckt i mig av min godaste soppa. den är apgod och hur enkel som helst att göra, till och med för sådana som mig som helst inte spenderar så mycket tid i köket. 
det är bara till att choppa ner potatis, purjolök, morötter och burkchampinjoner i en kastrull, hälla i massa grönsaksbuljong, vatten och lite salt. voilà - koka tills det är klart! 

jag måste köpa mig en ny mobil men jag vet inte vad jag ska ha för någon. någon som har ett tips på en billig och bra? 
helst så vill jag ju självklart ha en sony ericsson, orka börja om med nya menyer och grejor. förmodligen slutar det med att jag köper  en likadan som jag hade innan. även om den var lite puckad och sämst ibland så gillade jag den trots allt. faktiskt så var den sämst i början, sen efter ett par månader så bråkade den nästan aldrig! i miss my darling <3



<3<3<3



NU LÄSTE JAG PRECIS ATT DET ÄR EN UTGÅNGEN MODELL SOM INTE GÅR ATT KÖPA LÄNGRE!!! BUBUBUBU! 
vad ska jag göra nu? jag måste hitta nån som säljer den på blocket eller tradera!





kom hem nu.

blabla bla. 
man kanske skulle gå ut och gå lite i det fina stockholmsregnovädret? 



i can't explain why i want to talk to you. 
but i've been thinking about it almost all day long





cupcake girl


jag måste nog vara bäst - nu har jag gjort nästan allt det där som jag skulle göra + kokat soppa på en spik OCH bakat hallon/blåbärsmuffins med vaniljkrämsklet. har iofs inte smakat på dem än för de bor fortfarande i ugnen, men de är säkert asgoda :D enda kruxet är att de värdelösa (men snyggaste!) formarna jag har inte har någon stuns i sig så direkt när sakerna börjar jäsa så lägger de sig platt och muffinsarna blir bara stora på bredden. men wtf shit happens.

häromdagen fick jag en lapp från frisörföretagarna och jag funderade i 30 sekunder på att gå med, sedan såg jag att det kostar typ 300 spänn i månaden och det tycker jag är rena rama rånet. aldrig i livet att jag tänker lägga 3600:- / år för att vara med där - that's never gonna happen! 



sad saturday.


nu när jag har en helg all by my self så håller jag på att fixa med såntdär jag aldrig orkar göra annars. exempelvis fixa med min hemsida, och jag tycker att det är såå tråkigt. mest för att jag inte kan något om sådant så det blir ganska svårt, och svåra saker tycker jag är sämst haha. 

jag har drömt så konstiga saker i natt så jag är helt borta idag. förstår inte vad man får allting i från. jag menar, varför drömmer man om folk man knappt skulle känna igen och som man inte sett på typ tio år? det här har nog varit den märkligaste natten på länge ^^

det är verkligen tråkigt väder idag, så man borde baka muffins eller nåt. är lite sugen på att göra blåbärsmuffin, inte för att jag tycker att det är så speciellt gott, men de ser ganska trevliga ut så jag kan ju ta med till jobbet och glänsa lite :D
ska gå till bokhandeln också. har nämligen fått två tips på böcker från ingern, så jag får väl vara duktig tjej och göra min läxa tills nästa gång. 




forever friday


den här dagen har verkligen varit lååång! gick upp redan 06.00 i morse för att vara hos ingern vid åtta. efter förra missödet när jag gick vilse så kände jag mig tvungen att åka extra tidigt också, ville ju inte bli hämtad med cykeln igen haha. 
men jag hittade dit och gjorde inte bort mig mer än att jag nästan ramlade för att jag trampade snett med klacken på en tröskel, jag menar nåt klantigt måste man ju bjuda på så här på en fredag och allt! veckans spex by ida :D

jobbade till 19.00 lite drygt och hade obekväma skor hela dagen. så jag måste faktiskt säga att just nu så är jag rätt glad för att jag sitter här ensam i min soffa och inte gör något mer ansträngande än att klena på lite nagellack. 
ska inte göra något mer i morgon än att fixa med min hemsida och sånt där, ska bli sååå skönt med en lugn helg även om jag klagat rätt mycket på min ensamhet =D och sophie påminde mig som jag ville om att jag hatar äcklevärme så att jag inte behöver vara avis på greklandet heller! 

den här snyggaste parfymflaskan fick jag av min bästa pappa häromdagen. i really love it! 
och kartongen till är lika gorgeous som flaskan, sånt gillar vi! 
så den ska jag sitta hemma och lukta på hela helgen! <3




stackars ida.


my precious is dead *GRÅTABLOD*
jag har inga pengar att köpa en ny tönt för heller, så nu får jag leva med fulmobbade gråtelle som jag hatar bubuuu. 

och ÄNNU mer synd om mig är att alla mina kompisar åker till london eller kreta eller nåt annat fjantigt och jag är den ENDA som är kvar i sthlm. aah kul helg jag kommer att ha. åh vad jag hatar det här :( 
inte för att jag skulle kunna ringa om jag nu hade haft en kompis att leka med haha. 

älska mig.





can i have your number?


alltså sjukt störigt. när jag bytte sim-kort så sparade jag över alla nummer på telefonen och kastade kortet. nu är telefonsatan  som sagt trasig = varenda nummer är borta. så nej jag är inte död, jag KAN inte höra av mig. så alla som vill vara kompis med mig kan ju på något sätt ge mig sitt nummer ;P eller så får jag hoppas på att de ligger kvar där sen när mobben är lagad (om den nu går att laga vilket är tveksamt)



b is for broken


en gång hade jag en mobil som inte var helt världsbäst, men ändå ganska söt och bra. det är med stor sorg och saknad den har lämnat mig ensam i världen utan någon som helst förvarning. hej då omvärlden. vill man få tag på mig så går det helt enkelt inte om man nu inte råkar ha mitt hemnummer. men det brukar jag aldrig svara på eftersom jag inte har någon nummerpresentatör =D hoppas ingen ville något viktigt haha.





RSS 2.0