we drink on the job


idag kommer bli en tråkig dag på jobbet. eller jag har bara en kund så jag ska inte klaga haha. 
jag börjar nästan hata min egen färg redan (oväntat=p) men det är bara för att det rinner ur hela tiden. nu sitter jag med en färgbomb i luggen och hoppas på att det ska ta åt sig lite, det börjar nämligen krypa fram lite blont där under, iiiinte snyggt!!

blöblö, nu ska jag gå och slänga i de där permanentspolarna så att jag får gå hem sen!!


^^


grönan igår var lite spexigt, trots att jag nästan kom sist i femkampen haha. det började bra där med att jag vann första grenen men seeen gick det utför :D tur att jag inte är så tävlingsinriktad och alltid är inställd på att förlora!
jag och eva lyckades hinna åka några saker, ex pop expressen (det var vi och så tusen 11-åringar) lustiga huset (det var vi och tusen 7-åringar) och så inte minst katapulten. så om någon vill gå på gröna lund så är jag uppvärmd och klar! 




det var däremot lite svårt att komma upp i morse (lite svårare än att få ner dom där vinglasen igår :P) vilket resulterade i att jag vaknar en kvart innan min kund ska komma :P så jag fick kasta på mig kläder och smink och springa iväg till jobbet. jag kom bara fem minuter sent så jag är ganska impressed by myself ändå haha. 

ikväll blir det lugna gatan, har redan sovit några timmar i soffan. hade tänkt åka ut och leka lite med sophie, men jag är så trött att jag knappt orkar resa på mig. imorgon har jag bara en kund, sen ska jag gå lite med soph på stan, sen fest eller nåt. vad händer?


^^


fem tequila på mig.


alltså jag är så sjuukt trött. jag önskar att man bara kunde snabbspola framåt i tiden så att det vore vecka 29 NUUU!
jag får tvinga mig själv till att inte bara ramla ihop i en hög på golvet... 

simningen i morse gick sådääär haha. forsgrenska var sommarstängt och jag kom tusen år innan de öppnade på erikdalsbadet. men duktig som jag är så gick jag en promenix och sen gick tillbaka. allt för träning liksom hahaha. 
imorgon hade jag tänkt att gå en timme på morgonen, jag är så överambitiös att jag förvånas av mig själv. i den här takten så lär jag ju bli värsta fit till beach 2014! 

nu ska jag läsa en tråkig bok så att jag somnar och drömmer lite konstiga saker. cheers!





bäst!


jag borde få ett diplom, en medalj, en stjärna på himlen. klockan är 07.48 och jag ska gå och SIMMA! jag ska frivilligt (nästan) doppa min arma kropp i iskallt vatten och plåga mig själv. och inte bara det. jag har gått upp JÄTTETIDIGT trots att jag börjar 11! jag är helt enkelt helt otroligt bra, men passa på, man vet aldrig när det här händer igen! (förhoppningsvis tre ggr/veckan men det kan man ju drömma om)

sedan måste jag ju få skyta lite till nu när jag är igång. igår var jag en snäll syster och bakade massa goda scones till julia, och så gjorde jag egen GI-chokladmousse som inte var så tokig för att vara vidrörd av mina matlagningsskills. 

well, man kanske ska bege sig till badhuset nu då... ><



bye bye blondie.


euhm. det här kanske var en bra idé för jag kan inte visa mig ute på hela dagen så nu MÅSTE jag vara hemma och städa. vi säger att det var meningen så! =P









SATC!


Tifa gav mig sex and the city-premiären i födelsedagspresent och det var verkligen världens bästa film! jag vill redan se den igen och igen och igen! jag vill helst av allt berätta allting men jag ska försöka hålla igen haha. BÄÄST var den iaf :D




midsommar däremot var det mest ovärda jag varit med om. det började med att vi skulle till hootchyfesten, varav ombyte 1. sen blev det helt plötsligt inget med det och planen var att vi skulle på nån fest vid slussen. jag och tifa satt hemma hos henne och tjurade lite men sen blev vi lite mer pepp och begav oss ditåt (efter att ha bytt om till mer casual festoutfits). DÅ visar det sig att alla har dragit till synthpicknick vid zinkensdamm. så då är det bara för oss att traska hem och byta om en tredje gång till utomhusfestkläder. var där i max två timmar innan vi åkte till donken och köpte med oss mat och kollade på film. filmdelen var det enda som var lite okej så man undrar ju varför vi bara inte stannade hemma från början haha. 

dessutom så gjorde det där utekalaset så att jag har blivit dödsförkyld och snorar och hostar :/  så nu ska jag ta en advil och lägga mig tillrätta i sängen och sova gott tills imorgon 07.30 då jag ska upp och städa hela satans lägenheten :D


xxx








:**:


igår blev lite spontanfest med tifa. vi trotsade den svenska sommaren och satt på min innergård och drack vuxet vin och låtsades som om det inte regnade :D blev en snabb utgång (väldigt snabb för tifa hihi) nånstans vid mariatorget, sen hem och sova så att man är fit for fight idag!

nu ska jag leka lite med min hello kitty-gasballong som jag fick av tifa igår :D

over&out.


då var allt kirrat och klart ! nu känns det verkligen skönt att det är over over over. fick lite gratulationer från diverse folk på tunnelbanan också som sneglade på mitt tjusiga diplom haha. roligt!

imorgon är min lilla minisemester över och jag börjar jobba igen. hade kunnat ta tre månader till men det får vänta som sagt. det är ju bara fyra veckor kvar innan jag får lite ledigt så det lär jag ju överleva. förhoppningsvis =P jag längtar redan tills jag ska få ligga orörlig och bli tjock i 2 1/2 vecka, förhoppningsvis är sophie tillräckligt frisk då också så att vi kan semestra lite ihop!




hatlistan.

jag ångrar mig, jag hatar inte alls sj mest av allt. 
mest av allt så hatar jag barn, på andraplats kommer barnens föräldrar. tredjeplatsen får turisterna och sen, på fjärdeplats, först då kommer sj.
jag ska ringa till äckliga sj och kräva kompensation för allt skrik jag har fått stå ut med under den här resan (ja jag vet, jag låter som en gnällig pensionär men det får vara så då)

ARGTJEJ85



åka tåg


då var man på tillbakaväg då. har precis suttit en halvtimme och väntat på stationen i nässjö - världens tråkigaste ställe no doubt. nu är jag äntligen på x2000 och är snaart hemma. och fast jag hatar sj mer än allt annat så är jag lite taksam för att jag kan underhålla mig på internet lite, jag ska utnyttja mina 30 minuter väl! haha. 

när jag kommer hem så ska jag göra mig skitsnygg haha, jag ska nämligen vara lite catwalk star ikväll. eller nej det ska jag ju inte, mest gå upp på scenen fem sekunder och ta emot diplomet och gå ner igen. men med min otur så lär jag väl ramla eller halka eller något så lika bra att se så bra ut som möjligt iaf haha. 

varför är ingen online för? vad är med folk och jobb egentligen? varför kan ingen umgås med miiiig????? bubu


(om ingen säger åt cpungen att sluta sjunga snart så spränger jag tåget!)

mamiii <3


känns underbart att vara hemma! lyckades sova nästan hela tågresan så det gick ganska fort och smärtfritt. 
kvällen har spenderats med mami, yatzy, te & mackor. ungefär så kommer hela min helg se ut, inga partyn här inte!
imorgon ska jag nog tvinga ut mamma och handla på ikea med mig, kanske en sväng till rusta också! 
skönt att få slappa lite =D 
kommer tillbaka till sthlm på måndag FYI, då hoppas jag att jag får träffa sophie också!

:**:

Hem hem hem!!!!!!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


okej, det är mest grannens hus som syns (sämsteniro) men ändå! HOOOME!!!!



bästa födelsedagen!


åh jag hade verkligen världens bästa födelsedag, det enda tråkiga var att min lilla sophie fortfarande är sjuk och  inte kunde vara med! :( 
jag fick både blommor, paket, sång, tårta och champagne - inte illa! 
och kylie var verkligen snyggast och bäst och nu är jag typ kär i henne <3<3<3
MIN SYSTER ÄR DET BÄÄÄÄSTA!!!!!!!
kanske orkar lägga upp lite pics sen när jag snott dom från julia!

XOXOX

sämsta dagen!


det hela börjar med att mitt puder tar slut som sagt och jag hann inte fixa mig innan jobbet. jag HATAR att jobba helt ful oh äcklig. sedan råkade det bli en blödning i ett paket första kunden (som iofs inte syntes förd et var i nacken, men sjukt störigt)
sen har jag tagit sönder susannes fön och måste lämna in den på lagning. SEN får jag ingen lunch för jag har glömt boka in det. när jag skulle köpa mitt puder så fanns det bara i löst och det ville jag absolut inte ha men var tvungen att handla ändå eftersom jag inte hade något annat, 500 äckliga pengar gick åt dit. dessutom så råkade min systers kompis avslöja min JÄTTEHEMLIGA födelsedagspresent som julia planerat i flera månader (som jag iofs blev sjuukt nöjd & glad för!!!! <3<3<3)
och som slut på dagen så avbokade min sista kund så jag hade kunnat gå hem halv tre. OVÄRT!!!!




 i morgon har världens bästa syster fixat så att vi ska gå på kylie!!!! <3<3<3
inte så hemligt längre, men sjuuuuukt kul. i <3 kylie!



reds have more fun


woaah. nu är det dags att börja jobba igen! var där och hängde lite igår utan att jobba (haha, vilket liv jag har) och åt choklad med ann och tjatade lite med folk och så. hade fått en fin blomma av mina päron också som jag var tvungen att gå dit och titta lite på <3<3<3 nu är det typ jobbajobbajobba som gäller och helt enkelt make myself a rich bitch :D

jag tror att jag ska fixa lite med mitt hår snart, nu börjar det nämligen se hemskt ut! inte ok! har tänkt att göra det rött igen, bye bye blondie liksom. har kollat på lite bilder from the past och tror att jag gillar det här bäst:

tror att det ska bli lite som jag hade i höstas faktiskt, kanske lite ljusare!
haha här ser man ju iaf håret, och tror det blir såhär igen fast kanske nååågot varmare.



AAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!! nu hände det som inte får hända. i'm out of puder! tappade ju mitt kanebo i golvet senaste TN, men har haft mitt i.d under tiden jag klurat på om jag ska köpa nytt kanebo eller jane iredale. och NU tog i.d pudret slut utan förvarning och jag var verkligen inte klar! nu är det kris haha. jag får helt enkelt fixa håret, klä på mig lite snabbt och springa iväg till jobbet och sminka mig där!







it's over it's over nananananaa!


jag fattar inte riktigt att det är sant, men det är det tydligen. alla klarade sig och vi är typ bääääst!!!! :D:D:D


dag 2 - snart påbörjad


idag ser man sådär lite lagom sliten ut, imorgon lär ju knappast vara bättre haha. 
har sovit ganska gott sådär, hade gärnat velat snooza tio ggr till och det är väl ett tecken på att jag inte är sååå nervös som jag tror. då brukar jag nämligen alltid ligga sömnlös och vänta på att försova mig! 

mina eksem kliar som damn fucking hell och jag kunde inte låta bli att riva lite med nagelborsten så nu är det ännu värre :( ledsentjej85. och dom tror att dom är värsta heftiga och vätskar sig och grejor bubu. 

well nu ska jag gå och göra lite nytta - dvs ta på mig skorna och ställa mig upp! 

god bless me!

dag 1 avklarad - två kvar!


wahhhh. idag var första dagen på bax och det är helt underbart att det är över! klarade allting, vågorna på andra försöket iofs men who cares? :D nu ska jag packa ihop sakerna för imorgon! då blir det rakpermanent, uppsättning, permanent, kort afton och herrklipp. det jag fasar för är permanenten och läggningen som jag inte har gjort en enda gång haha. men det får gå!

nu har jag spenderat två timmar på SÖS med min lilla tjej som fick fyra svimningsanfall under loppet av tio minuter. SLUTA SKRÄMMAS! ><. och idioterna på sjukhuset fattar ingenting och jag vill typ DÖDA!
iofs tror jag inte att de vågar gå in i sophies rum igen efter att jag först fick världens skrattattack nä hon skulle ta blodprov, som slutade med att jag storgrinade. haha jag har haft en lite jobbig dag så jag skyller på det!

:D

domedagen är nära.


om tre dagar är helvetet över. jag längtar!
wish me all your luck, jag kommer behöva den!

Where are we? What the hell is going on?
The dust has only just begun to fall,
Crop circles in the carpet, sinking, feeling.
Spin me round again and rub my eyes.
This can't be happening.

orka.


har man inte ätit sushi på länge så vill man äta god sushi. det åt inte jag >.< eller det var säkert okej men jag vill ha min gamla vanliga från ringvägen jue. en fortune cookie fick jag iaf, den första i mitt liv, och såna saker faller jag ju lätt för så jag kommer säkert handla där iallafall någon mer gång. det är ju som värsta kinder surprisen! 

"your patience will be rewarded soon" löd mitt öde och det låter ju inte så fel så här i provtider och allt! :D


helst av allt så vill jag sova nu men jag fick precis veta att mina päron kommer imorgon med min soffa och köksbord och saker. så då blir det till att städa undan efter helgen istället! ooorka *gråtablod*





blablabla


den här dagen har mest bestått av att vara bakis och trött. har underhållit mig själv med att sova och min nya favvosida på internet; www.avigsidan.com. sjukt roligt haha. sånadär saker är det bästa jag vet!


Q: What is your date of birth? 
A: July fifteenth. 
Q: What year? 
A: Every year.

<3<3<3

Customer: "I got this problem. You people sent me this install disk, and now my A: drive won't work." 
Tech Support: "Your A drive won't work?" 
Customer: "That's what I said. You sent me a bad disk, it got stuck in my drive, now it won't work at all." 
Tech Support: "Did it not install properly? What kind of error messages did you get?" 
Customer: "I didn't get any error message. The disk got stuck in the drive and wouldn't come out. So I got these pliers and tried to get it out. That didn't work either." 
Tech Support: "You did what, sir?" 
Customer: "I got these pliers, and tried to get the disk out, but it wouldn't budge. I just ended up cracking the plastic stuff a bit." 
Tech Support: "I don't understand sir, did you push the eject button?" 
Customer: "No, so then I got a stick of butter and melted it and used a turkey baster and put the butter in the drive, around the disk, and that got it loose. I can't believe you would send me a disk that was broke and defective." 
Tech Support: "Let me get this clear. You put melted butter in your A: drive and used pliers to pull the disk out?" 
At this point, I put the call on the speaker phone and motioned at the other techs to listen in. 
Tech Support: "Just so I am absolutely clear on this, can you repeat what you just said?" 
Customer: "I said I put butter in my A: drive to get your crappy disk out, then I had to use pliers to pull it out." Tech Support: "Did you push that little button that was sticking out when the disk was in the drive, you know, the thing called the disk eject button?" 
Silence. "Sir?" 
Customer: "Yes." 
Tech Support: "Sir, did you push the eject button?" 
Customer: "No, but you people are going to fix my computer, or I am going to sue you for breaking my computer?" 
Tech Support: "Let me get this straight. You are going to sue our company because you put the disk in the A: drive, didn't follow the instructions we sent you, didn't actually seek professional advice, didn't consult your user's manual on how to use your computer properly, instead proceeding to pour butter into the drive and physically rip the disk out?" Customer: "Ummmm." 
Tech Support: "Do you really think you stand a chance, since we do record every call and have it on tape?" 
Customer: (now rather humbled) "But you're supposed to help!" 
Tech Support: "I am sorry sir, but there is nothing we can do for you. Have a nice day."


haha alltså??



RSS 2.0