tönto

då var man hemma från tanto då, var lite misspeppad på att åka men det var riktigt nice faktiskt! var duktig flicka och drack bara några cider, och är nu hemma i skaplig tid för att få sova mina åtta timmar innan det är dags att återvända till plikten framför allt. helgen lär bli ganska lugn, följer kanske med cloen + tillhörande flatgäng ut på lördag om jag törs! haha. båda mina gals lämnar ju stan i helgen så om det inte blir cloen&co så kommer jag vara all alone med mig själv. får se vad man känner för! nu ska jag sooova! XOXO

hejdå sommar & semester.

 åh grönan var typ bezt :D vi hade värsta mysiga dagen och spelade upp alla våra pengar och vann ingenting, precis som det ska vara på grönan! åt god glass och kollade på alla fula människor och borttappade barn.
det var ett bra avslut på min semester som slutar idag. så imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller och sen aldrig mer vara ledig eller nåt åt det hållet.
hoppas på att tjäna ihop maaaassa cash nu till hösten så nu måste alla komma och göra dyra behandlingar hos mig =D



sleeping beauty


jag har, utan att överdriva, sovit i hundra år. sedan ringde min prins (sophie) och väckte mig, nästan precis som i sagan fast lite mer up to date. känner mig fortfarande lite seg i kolan, men det kanske inte är så konstigt med tanke på hur länge jag faktiskt har sovit. så nu ska jag göra mig i ordning lite och dra till grönan och vinna hundra kilo kexchoklad på lyckohjulet. it's my day today, jag känner det på mig!

sista dagen innan jobbet börjar igen, gäller att verkligen fånga den!

xoxo

a true story


den har dagen har bara bestått av total bakiskoma/ångest. som tur är så fick jag ett hårt slag i huvudet (antar jag med tanke på bulorna och blodet :P) som har gett mig en mer eller mindre minneslucka från gårdagens fest. 
och som vanligt när man har lite såndär bakisångest så måste man ju förtränga det så mycket som det bara går vilket jag oftast gör genom att sova. men idag så tänkte jag att jag faktiskt skulle ta igen de där förlorade hjärncellerna så sedan sophie åkte hem i eftermiddags så har jag ägnat min tid åt att läsa.  *intelligentbarn*


Inte som andra döttrar

Spungen, Deborah

 

Den gripande berättelsen om Nancy Spungens liv. Hon blev knivmördad på ett hotell i New York och hennes pojkvän, punkrockstjärnan Sid Vicious i Sex Pistols.


först blev det den här och den var faktiskt ganska bra! jag gillar ju att läsa om lite knepiga typer (så att jag får känna mig lite mer normal själv ^^) och då är den här att rekommendera!

nu ska jag fortsätta med nån annan som heter ut ur mörkret, och den har jag försökt påbörja någon gång tidigare men bara somnat. vi får hoppas på att det berodde på att jag var trött och inte att den var dålig :P





hide & seek


tn igår var sådär måste jag säga. me don't like marie levau! varmt och svettigt och tifa den stilaren drog hem jeetetidigt ;p
stannade iaf kvar tills stängning och spexade med myran. sen var jag duktigast i världen och gick hem hela vägen från mariatorget full som en kastrull och i höga skor - jag är ganska imponerad av mig själv faktiskt! 

nu kommer snart sophie hit och vi ska ut på en liten söderrunda och det blir nog niiice :D det var ungefär två tusen år sedan vi var ute ihop så we're back in track så att säga!

(åh vad jag hatar den här bloggen för att det aldrig funkar att lägga upp bilder. döööö!)




hot as ice


alltså den här hemska värmen gör mig galen. ända sedan oktober förra året har jag tjatat och tjatat om att jag vill ha sommar, och nu måste jag fråga mig själv; varför??? 

jag hatar när det är så här varmt, jag får panikångest och vill slita av mig huden och håret för att allt blir så äckligt. äckligt äckligt äckligt. jag kan inte bära på en plastpåse i fem minuter för då blir jag äcklig. blåser det så får jag äckelpanik för att min äckliga lugg smetas in i äckelpannan och så får man äckliga finnar. 
jag klarar inte av att äta innan solen har gått ner, för det är för varmt för att kunna äta utan att må illa. man får vätskebrist och dör för det går inte att dricka vatten, för vattnet smakar varmt badhus.

nej jag är nog helt enkelt ingen sommartjej. påminn mig om det i vinter tack, när jag gråter blod över att mina ådror frusit till is :P eller ta mig till medelhavet så att jag kan ta mig ett svalkande havsbad! 

stockholm i mitt <3


då var man på väg hemåt igen efter 1 1/2 veckas adventure i skånelandet. har suttit på tåget i evigheters evighet och allt går bara fel, allt från skrikande adhd-barn till signalfel och förseningar på anslutande tåg :P och jag hann inte köpa någon bok heller så jag har inte haft något att underhålla mig med, så nu tänkte jag att jag kan interneta lite.
meeen min msn har fått ett konstigt virus av nåt slag och loggar in från en annan dator, skumt ^^ men okej då, om någon vill hacka den så får det väl gå så, jag har inga direkta hemligheter där.

ska bli såå skönt att komma hem igen, jag har saknat mitt beloved stockholm, och min lilla lägenhet <3<3<3
nu ska jag semestra lika länge till och softa ner mig ordentligt innan jag börjar jobba igen!!

xoxox


whatevah


alltså mina naglar ser ut som skräp. nu har jag suttit och skrapat bort allt nagellack med vassa föremål istället för att orka gå tretton steg in i badrummet för att hämta remover. jag saknar att ha dom fixade och fina men jag pallar inte med att hålla på att fixa var och varannan vecka. funderar på att göra som min kära syster och köpta lite grejer själv så att man kan hålla efter dom hemma. synd bara att naglar är det tråkigaste jag vet =P

imorgon lär bli en sämsttråkig dag för mina parents ska ta dit en såndär getingnisse som ska döda alla odjur här runt huset, vilket iofs är bra. med det är ockå lika med att jag inte kommer ha något att göra. har lyckats övertala dom om att vi ska åka till civilisationen så att jag kan få leta reda på några bobbypins (hur kan man glömma att ta med sig det?) så att jag kan sätta upp håret någorlunda normalt när jag ska ut på lördag. jag kommer inte att få några nya kompisar så som jag ser ut nu haha. mina längder blev nämligen persikorosa efter senaste tvätten ^^
då kanske jag kan passa på att köpa mig ett snajsigt nagellack också, vore inte helt dumt!!

well, ska väl försöka få mig lite skönhetssömn nu då. 

monster.

 det händer lite här i skåne ändå. idag exempelvis så såg jag och min kära mor en äcklig gubbe som tillfredsställde sig själv på stranden ungefär 30 meter bort från oss. haha. vi satt och stirrade på honom ett tag och funderade på om vi skulle slänga en sten i hans huvud, men då var han tydligen färdig och sprang därifrån :P 

annars har dagen varit ganska lugn, har mest tvingat mamma att  spela kort med mig (vi kan bara tre stycken spel, så hon tröttnar rätt fort). sen har jag jobbat lite och klippt henne som den snela dotir jag är! 
så nu tycker jag att jag har rätt att kort-terrorisera henne lite till, jag menar, nån måste jag ju få plåga! jag har verkligen ingen att leka med och det är sååå tråkigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


(idag fick jag förresten reda på att jag har en okänd släkting, det måste jag forska lite i tror jag :D)


byebye:*


bubu idag åker min soffa hem till sina förälrizar, i miss her already! 
tror jag stannar här i skåne ett litet tag till och åker hem efter helgen, så har jag en vecka ledigt i stockholm också. vi får se lite vad jag orkar med att göra haha, jag har inte riktigt kommit ur min sovkoma än. ska försöka vakna tills på lördag så att jag kan åka till malmöt och festa lite grann, det vore ju inte helt dumt! 
det vore ju inte fel att for once göra sig iordning och se lite vettig ut :D





take me to the beach


nu har vi varit här i två dagar och softat, lekt på stranden och varit i ystad, mycket trevligt måste jag säga :D 
vi ska lägga oss i vårt rum och mysa och kolla på film på datorn strax, kommer förmodligen att somna på tio sekunder :P 
än längtar jag inte tillbaka till stocken, vi är ganska bra på att lata oss faktiskt! imorgon ska vi på picknick om det är bra väder, och på måndag eller tisdag ska vi på köpenhamnsutflykt. i <3 vacation!!!


xoxo



skaune


nu är det damn finally dags, jag och lillan åker ner till the land of österlen typ NU. taxin kommer om 20 minuter och då drar viii WOOOHOOO!!!! även om klockan är 04.38 och sophie visslar nån kokosnöt-låt i örat på mig så är det ganska peppat.
08.10 landar vi i malmö och så kommer pappa och hämtar oss där. så om ni ser en snygg blondin med ett ansikte och en rödluva utan så är det troligtvis oss! skåne here we come <3

bäst:
sophie: "bra att du har datorn med dig så att jag kan läsa din blogg"
^^



V som i VACATION!


åh ledig ledig ledig, bäst bäst bäst!!! som jag har längtat efter denna dagen, och nu är den äntligen här :D
har jobbat sen nio i morse och kom hem nu, 19.10 så det har varit en lååång sista dag. men jag har lyxat lite också och varit på massage hos harald. jag var ganska duktig och skrek inte så värst mycket, och nu känner jag mig som en ny människa. måste tydligen börja träna min rygg nu, så efter semestern är det inga undanflykter - då SKA jag börja med det dära. 

nu ska jag fixa med disken och städa riktigt fint här medan jag väntar på sophie som ska sova här i natt. vi får gå upp tidigt imorgon så att vi hinner med a-ex som går 05.20 sisådär lagom morgonpiggt :P
åh jag är så sjukt peppad på det här! 

bye bye sthlm! 

superstar me


jag, katastrofkocken, har överträffat mig själv i min matlagning. i morse skulle jag vara lite bratjej85 och slänga ihop lite mat och jag måste säga att det blev en riktig smaksensation! jag ger mig själv tusen getingar och stjärnor. 

HÄR: http://www.tasteline.se/recept/Quorn__fullkornslasagne_med_fetaost_och_oliver
kan man se hur enkelt och lätt det var att imponera på mig. fast jag hatar oliver så dom tog jag bort, och morötterna glömde jag så dom fick inte heller vara med, sen fick det vara med några svampinjoner för det måste vara med för att jag ska vara nöjd och glad. det blev typ hundratio portioner också så jag tror att jag ska tvinga i Tifa lite imorgon eftersom vi ska vara här och se film och ha mys. jag måste ju ha ett levande bevis på att det var ätbart haha. 

nu när jag ändå är igång så tror jag att jag ska baka lite också eftersom housewifing är min nya grej. sen måste jag städa om ifall att min kära pappa ska sova över här inatt. jag har nämligen lurat i honom att jag har blivit en ordentlig tjej som har jättefint nuförtiden haha. 




ever thine, ever mine, ever ours.


damn damn damn huvudvärk!!!! nu är den tillbaka och vägrar att lämna mig ifred >< ska ta två influensatabletter till och sen sova, och är jag inte bra imorgon så ska jag hugga av huvudet och slänga det i soporna where it belongs! 
jag är trött på att ha migrän, trött på att hosta och ha ont i halsen! jag vill inte mer fatta det va va va vaavavava!!!! i don't like this, inget kul! 

jag, sophie & eva såg SATC igen, åh bästa film! jag längtar såå tills den kommer ut på dvd så att jag kan se den 12 ggr varje dag, minst! det finns massa filmer jag vill se på bio nu, så om någon behöver en biodejt så kan jag ställa upp haha. hoppas att det blir en dålig sommar så att jag kan gå på bio varje dag utan dåligt samvete ;D

sweet dreams <3

not as sweet as me


nu är jag frisk igen (förutom lite töntontihalsen som jag inte orkar bry mig om) :D:DD:D GLAD! 
tre dagars migrän har verkligen slitit ut mig så nu känner jag att jag är piggast i världen! det var nog därför jag började vara så snäll igår kväll och gjorde massa duktiga saker åt min syster, dvs bakade bröd åt henne, fotbadade + masserade fötterna, gjorde ansiktsbehandling och bjöd på bullar. och idag färgade jag hennes hår. sådetså, jag är inte så dum som jag ser ut! 
nu sitter jag här och väntar på att hon ska komma hem, jag är sällskapssjuk och hungrig! 

haha världen är ganska liten, idag hade jag en kund som var beztiz med min gamla högstadielärare i jönköping. humor ^^. 

blablabla, nu ska jag väl fixa nån mat eller något sånt, typ yoghurt =P

byexoxoxo

sämstsämstsämst


woooah. jag är fortfarande inte frisk och måste fortfarande gå till jobbet. det är en kombination som jag inte gillar alls! men men, vad har man att välja på? i natt så sov jag från åtta och idag har jag sovmorgon så jag är lite glad iaf.

saker att se fram emot:
* ikväll kommer syster på besök.
* 11/7 SEMESTER!!!!!! jag och sophie drar ner till österlen och har det bäst!!


ikväll är det förresten premiär på narnia, någon som vill gå? =P




sick & tired


sitter på jobbet och väntar på en kund. vet inte hur jag ska lyckas med att hålla mig vaken 40 minuter till, är sjukt trött, har huvudvärk och halsont deluxe. tror att det är feber på gång också buhu. typiskt att man jobbar till sju en sån här dag!
men bara en vecka + några dagar kvar till semestern nu och jag längtar sååå mycket!! fuskar lite och tar semester den 11e redan, lovely!!!!


:*

RSS 2.0